Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel Adventures Without End

tiistai 27. tammikuuta 2015

Lontooseen tarjouslennoin, tai sitten ei.

Vuosi on vasta aluillaa ja oma optimistisuus on koetuksella. Aloin jo pohtia, että tuleekohan tästä huonoin ja epäonnisin vuosi ikinä. Ainakaan näiden ensimmäisten viikkojen jälkeen en erityisemmin liputtaisi vuoden alkua ja tapahtuneiden upeutta.


Varattiin kavereiden kanssa vuodenvaihteen jälkeen lennot maaliskuulle Lontooseen. Okei, meillä oli tietty ajankohta jolloin haluttiin kaupunkiin ja saatiin menopaluu edulliseen hintaan. Viime päivät oon kuitenkin lukenut kuinka jokainen fiksu ihminen on ostanut Norwegianin edulliset lennot samalle ajankohdalle. Nyt voin vain pyöritellä pääni sisällä kysymystä että miksei noi lentotarjoukset voinut tulla yhtää aikaisemmin tai miksei voitu varata lentoja yhtää myöhemmin.

En pysty tällä hetkellä näkemään sitä yhtään positiivisempana, että lennetään Lontooseen British airlinesilla ja Heatrow:lle tai sitä, että maksettiin lentokenttäbussilipusta 1punta. Nyt on vain nieltävä tappio ja mentävä kohti uusia pettymyksiä... eikun mitä? Onneksi en muista tätä enää edes ensiviikolla. :D

-A

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu